Kevin Shakir hälsar till #afkUmeå

Posted on 30 januari, 2015 av

0


Inför #afkUmeå vars ramverk lyder Framtiden skapas av mod och visioner med en underrubrik om vilka yttre och inre rum som krävs för att möjliggöra detta, har vi bett ett antal personer om deras tankar kring detta. Tills #afkUmeå går av stapeln 30-31 januari kan du ta del av dessa reflektioner här på bloggen.

Vissa är väldigt övergripande om begreppen i sig, vikten av dem och vad det kan leda till om de får ta plats i ens liv, och andra är mer konkreta och lyfter någons egen vision, för skola, för lärande, för samhällsutveckling. 

Ingen tanke är mer eller mindre rätt, för det finns inget facit. Förhoppningen är snarast att dessa tankar, i skrift, ljud eller bild, ska väcka något i dig. Vill du dela med dig, så får du mer än gärna bidra med din egen tanke, lägg ett mail till skolvaren at gmail.com så plockar vi in det!

Kevin Shakir, gymnasieeleven från Lund som engagerade sig i Sveriges Elevråd SVEA och som idag är politisk debattör och skribent som samtidigt studerar statsvetenskap vid Lunds Universitet.

Lyssna till Kevin när han hälsar till #afkUmeå, med en ljudblogg om mod och visioner.

https://soundcloud.com/kevinshakir/mod-och-visioner-till-afkume