Maria Stockhaus aka @Mariastockhaus, väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 1 juli, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Maria Stockhaus för er. Maria är Riksdagsledamot (M), sitter i utbildningsutskottet och kommer att vara med oss torsdag 7/7 och lyssna och samtala om DIGITALISERING, HÅLLBARHET OCH JÄMSTÄLLDHET.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.
Maria Stockhaus

“Jag är med och lyssnar på unga eftersom jag tror att jag blir en bättre politiker genom att lyssna på de som jobbar i skolan eller går i skolan. De förslag jag kan vara med att utforma är beroende av bra input och det får jag genom att vara med hos er.”

Maria Stockhaus

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized