Behrang Miri aka @BehrangMiri, väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 1 juli, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Behrang Miri för er. Behrang Miri är artist, programledare, samhällsdebattör. Behrang kommer att vara med oss torsdag den 7/7 och lyssna och samtala om DIGITALISERING, HÅLLBARHET OCH JÄMSTÄLLDHET.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

 

Behrang Miri

 

“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att det är unga som är samtiden. Det är dom unga som har bäst koll och de mest relevanta perspektiven kring hur det är att vara ung i Sverige. Jag är trött på att just vuxna refererar till ungdomar som framtiden. Ungdomar är samtiden och kan inte vänta till framtiden för att få deras röster hörda.”

Behrang Miri

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

 

Annonser
Posted in: Uncategorized