Magnus Aspegren väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 30 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Magnus Aspegren för er. Magnus Aspegren har tidigare varit VD för Folkoperan i Stockholm samt konstnärlig ledare och VD för Norrlandsoperan i Umeå. År 2011 blev han rektor för Operahögskolan i Stockholm. 2013 utsågs han till VD för Riksteatern och tillträdde i januari 2014.

Magnus kommer att vara med oss på tisdag den 5/7 och lyssna och samtala om HÅLLBARHET.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

 

Magnus-Aspegren-foto-Elis-Hoffman3-682x1024

 

”Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att det är en självklarhet. Ungas röster och engagemang driver utveckling, får oss att våga lite till, oavsett område.”

 

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized