Karin Stubbegaard aka @livilund, väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 30 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Karin Stubbegaard för er. Karin som nu lämnar uppdraget som utvecklingssamordnare i Malmö för att återigen arbeta som skolledare i grundskolan. Karin kommer att vara med oss den 7/7 och lyssna och samtala om digitalisering, hållbarhet och jämställdhet.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.
Karin S

“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att jag som skolledare har makt att påverka skolans kvalitet och därmed ungas framtid och för att jag tycker vi generellt lyssnar för lite på unga i dagens samhälle. Jag väljer att lyssna på unga för att lära mer, för unga är oftast mycket kloka, samt besitter kunskaper och erfarenheter om dagens skola som vi behöver ta vara på mer.”

 

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized