Frida Monsén aka @FridaMonsen, väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 30 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Frida Monsén för er. Frida är lärare, föreläsare och driver Start-upen Blixtjakten. Hon är särskilt intresserad av skolans digitalisering, Gamification och kraften i det informella lärandet. Innovative learning manager på RAU (Rektorsakademien Utveckling). Frida kommer att vara med oss den 6/7 och lyssna och samtala om JÄMSTÄLLDHET och säkerligen även DIGITALISERING.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

Frida Monsén

“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att vi behöver deras perspektiv för att göra rätt saker, och för att bli en (ännu) klokare människa.”

 

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized