Sara Svanlund aka @SaraSvanlund, väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 29 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Sara Svanlund för er. Sara är förstelärare och 2.e vice ordförande i Lärarnas Riksförbund.

Sara kommer att vara med oss den 6/7 och lyssna och samtala om JÄMSTÄLLDHET.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

 

Sara+Svanlund

 

“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att möjligheten att kunna påverka är en framgångsfaktor. Om barn och unga får vara med och påverka, ökar engagemanget och delaktigheten.  Om man inte har en chans att påverka kan det leda till att man inte tar ansvar. Det är viktigt att unga ska kunna ta ansvar för att påverka och förändra både nutid och framtid.”

 

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized