Daniel Söderberg väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 29 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Daniel Söderberg för er. Daniel är 2:e vice ordförande i Sveriges Skolledarförbund och rektor för Allbo Lärcenter i Alvesta kommun,  och kommer att vara med oss den 4/7 och lyssna och samtala om DIGITALISERING.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

För mig är allas rätt till kunskap grunden för ett demokratiskt samhälle och som rektor är jag garant för den studerandes rättigheter, vilket blir extra viktigt för individer som av olika anledningar behöver en andra chans i livet.

Detta är en av anledningarna varför jag är fackligt aktiv i Skolledarförbundet för Sveriges Viktigaste Chefer!

Daniel Söderberg

 

“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att känna av hur trendvindarna blåser…Ingen spaning ingen aning!”

 

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized