Bodil Båvner väljer att lyssna på unga i Almedalen…

Posted on 29 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Bodil Båvner  för er. Bodil är Utredare på SKL sedan fem år tillbaka, innan dess 20 år på Utbildningsdepartementet. Arbetar med en rad frågor för god skolutveckling, till exempel kvalitetsstöd i förskola och fritidshem, lärarfrågor, forskning i och om skola samt systematiskt kvalitetsarbete. Finaste omdömet hittills: avantgardebyråkrat.

Bodil kommer att vara med oss den 4/7 och lyssna och samtala om DIGITALISERING.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

Bodil Båvner

”Jag väljer att lyssna på unga för att det är de som vet hur det är i skolan idag. Och vet hur skolan kan vara relevant för dem.”

 

Här kan du läsa mer och ta del av facebookeventet

 

Annonser
Posted in: Uncategorized