Karin Nygårds aka @grishund väljer att lyssna på unga i Almedalen….

Posted on 28 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

 

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Karin Nygårds för er. Karin Nygårds (karinnygards.se är min nya hemsida) är programmeringspionjär, internetivrare, läroplanshackare, lärare, författare och numer även barnprogramledare. Karin kommer att vara med oss den 7/7 och lyssna och samtala om DIGITALISERING, HÅLLBARHET OCH JÄMSTÄLLDHET.

 

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.
Karin N

Fotograf: Kristina Alexandersson

Jag väljer att lyssna på UNGA helt enkelt för att de är
framtiden.”

Här kan du läsa mer om eventet på facebook

Annonser
Posted in: Uncategorized