Robert Fahlgren lyssnar på unga i Almedalen…

Posted on 27 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n´Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

Vi är glada över att kunna presentera Robert Fahlgen för er. Robert  är 2:e vice Ordförande i Lärarförbundet och kommer att vara med oss den 7/7 kl: 10.30 och lyssna och samtala om bl a DIGITALISERING.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

 

Robert F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen när det gäller hur skolan bäst digitaliseras och hur vi bäst använder de nya digitala verktygen. Det gör jag för att tillsammans vet vi bäst.”
Här finner du mer information i facebook-eventet

Väl mött!

Annonser
Posted in: Uncategorized