Ann-Charlotte Gavelin väljer att lyssna på unga i Almedalen….

Posted on 26 juni, 2016 av

0


Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för att…?

Det är frågan vi ställer till de som vill lyssna lite extra mycket under våra Walk n´ Talks som vi i år genomför tillsammans med Fler Unga. Vi delar båda önskan att det ska talas mer MED unga istället för OM unga.

Vi tror de flesta har mycket att vinna på att lyssna till och samtala med unga, höra mer om deras tankar och idéer kring ämnen som är viktiga för oss alla i vår strävan efter ett hållbart lärande samhälle med individen i centrum, områden som visar den stora utvecklingspotentialen som finns för skolan.

5Vi är glada över att kunna presentera Ann-Charlotte Gavelin för er. Ann-Charlotte är Nationell Ordförande i  Lärarförbundet Skolledare och kommer att vara med oss den 5/7 och lyssna och samtala om HÅLLBARHET.

Vi utgår från Fenomenalen Science Center på Skeppsbron 6 och promenerar gemensamt längs havet mot Kärleksporten där vi stannar och låter samtalet fortsätta som det vill.

Ann-Charlotte Gavelin

11227525_457540071070492_2016127418338490646_n

“Jag väljer att lyssna på unga i Almedalen för de är vår framtid. Genom delaktighet och inflytande skapar vi förutsättningar för framtidens lärande. Hälsa och lärande är kopplade till varandra vi måste lyssna till de ungas olika erfarenheter såväl positiva som negativa då kan vi utveckla ett hållbart samhälle.” Ann-Charlotte Gavelin

Här kan du anmäla dig på facebook-eventet

 

 

 

Annonser
Posted in: Uncategorized