#skolvåren gör Almedalen – för fjärde gången!

Posted on 6 juni, 2016 av

5


Självfallet kommer #skolvåren till Almedalen, vår fjärde på raken. I år gör #skolvåren gemensam sak tillsammans med Fler Unga under Almedalsveckan, då vi delar önskan att det ska talas MED unga istället för OM unga.

Walk n Talk är ett koncept #skolvåren förfinat de senaste två åren, som utgår från att vi möts utanför Fenomenalen Science Center, Skeppsbron 6. Tidigare om åren har #skolvåren bjudit in dragplåster som fått en chans att dela sina tankar om skola innan vi krokat arm och påbörjat vår Walk n Talk. I år vill vi vända på steken och låta unga vara huvudpersoner. Mer information om det i ett senare inlägg… *cliff hanger*

Det finns 4 olika Walk n Talk:s att välja mellan. Alla dessa fokusområden kommer diskuteras utifrån skolans roll men främst ämnenas roll på skolan och vad som kan utvecklas. Tidpunkter och fokusfrågor kommer vara:

Mån 4/7 kl 10.30 – Digitalisering/Säkerhet/Teknik (integritet, normer mm)

Tis 5/7 kl 10.30 – Hållbarhet

Ons 6/7 kl 10.30 – Jämställdhet

Tors 7/7 kl 10.30 – Digitalisering, Hållbarhet, Jämställdhet – slutsats

Vi hoppas att vi får se just Dig på en eller flera av våra Walk n Talks. Och eftersom vi inte kan vara med i Almedalsguiden med denna typ av ”rörligt event” så tackar vi på förhand för din hjälp att bjuda in folk till vad som garanterat kommer vara en av de mest givande Almedalsevents man kan välja att delta i!

 

Annonser