Dokumentation från workshop i Almedalen 2015

Posted on 29 oktober, 2015 av

0


Nomineringar till Hetast i Almedalen och Årets mediagenomslag via Social Media Chart, fyra Walk n´Talks där vi samtalade om lärande idag och i framtiden samt en välbesökt och uppskattad Workshop på tre timmar – det blev #skolvårens bedrifter i Almedalen 2015. Temat för #afkAlmedalen 2015 blev: ”Om skolan är svaret, vad är då frågan?”

Nu är höstlovet här, något som för lärare ofta blir möjligheten till en fortbildningsvecka. I samma fortbildningstecken kommer här dokumentationen från vår Workshop i Almedalen 2015. Workshopen hölls i tre timmar och i tre delar. Upplägget och tankarna bakom kan ni se mer av i filmen nedan. Dokumentationen i text kan ni se i google-dokument här och i digitala post-its här. Ni som väljer de digitala post-it lapparna kan också posta egna och kollaborera med materialet.

Vi hoppas att detta ska bidra till många nya tankar och energi för att fortsätta det viktiga förändringsarbetet efter lovet. Skriv gärna till oss och berätta vad dessa tankar sätter igång i just dig.

Vi vill också passa å att tacka alla som ställde upp och gjorde #afkAlmedalen till den bästa Almedalsveckan hittills – alla från deltagare i Walk n´Talksen, medarrangörer, dragplåster och alla ni som stöttat från sidlinjerna. Alla som bidrar med sin tid och kraft för att medskapa ett hållbart lärande samhälle. Varmaste tack till er alla!

Vi hoppas att vi ses i Almedalen 2016!

Dokumentation från #afkAlmedalen 2015, Walk n´Talks:

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Annonser
Posted in: #afkAlmedalen15