Skolvårens event i Almedalen

Posted on 14 juni, 2015 av

2


På #afkAlmedalen15 kommer vi att ha flera event pågående under veckan. Fyra Walk n´Talks och en längre workshop där gäster, deltagare och andra intressanta människor och organisationer kommer att medverka på olika sätt.

Följ med oss på någon/några av våra Walk n´Talks och samtala om lärande idag och i framtiden. Skolan förväntas vara lösningen på många av samhällets utmaningar, men vilka är utmaningarna och vad blir då svaret? Vi träffas utanför Fenomenalen och styr kosan längs havet mot Kärleksporten. En inspirerande vy där samtalet tar fart och utvecklar.

Måndag 29/6 – torsdag 2/7 arrangerar vi Walk n´Talks på olika tider och på fredagen håller vi en längre workshop på Fenomenalen.

Läs mer:

http://korta.nu/afkAlmedalen1

http://korta.nu/afkAlmedalen2

http://korta.nu/afkAlmedalen3

http://korta.nu/afkAlmedalen4

http://korta.nu/afkAlmedalen5

Vi kommer att hålla denna blogg uppdaterad och lägga ut presentationer och blogginlägg kontinuerligt för att du ska känna dig välkommen att närvara tillsammans med oss, afk eller via sociala medier.

Som tidigare berättats är vi ett peppat och inspirerat gäng som roddar Almedalen i år, bestående av Ingela Netz, Gunilla Ordell, Susanne Jönsson, Jonas Johnsson, Laura Brännström, Helena Roth (som bidrar med fastlandssupport), Ann Jakobsson Hultman och Ninna Kristiansen.

Till vår hjälp har vi alla Er som stöttar på olika sätt, genom delningar och inlägg på facebook, tweets och retweets, det finns många sätt att sprida budskapet om ett hållbart lärande samhälle för var och en!

Vill du få våra uppdateringar direkt, följ #skolvåren på Facebook, eller @skolvaren på twitter alternativt #afkAlmedalen15, #skolvåren

Posted in: #afkAlmedalen15