#afkHuddinge byter lokaler

Posted on 8 januari, 2014 av

0


Vi vill meddela att #afkHuddinge bytt lokaler och kommer nu att hållas på Östra Gymnasiet i Skogås/Trångsund (och alltså inte på Södertörns Högskola).

Arrangörsteknikniska omständigheter gör att arrangemanget #afkHuddinge flyttats. Östra gymnasiet ligger söder om stan, 20 minuters resväg med pendeltåg 35 (mot Nynäshamn) från T-centralen och 10 minuter från Älvsjö, utan byten, på Kvartettvägen 2. Det tar knappt fem minuter att gå från pendeltågsstationen Skogås till Östra gymnasiet.

Vi hoppas att detta inte ska innebära några komplikationer för er som redan bokat boende! Om det av någon anledning uppstår problem så är det bara att kontakta oss så hjälper vi er så gott vi kan.

Eftersom vi bytt lokaler påverkas vi heller ej av högskolans deadline, vilket gör att vi kunnat skjuta fram anmälningstiden. Den 3 februari är sista inbetalningsdag och alltså sista anmälningsdag. För att säkra er plats måste anmälningsavgiften på 250 kr vara betald senast den 3/2. Endast 240 platser, först till kvarn, så skynda er att boka! Betalningen gör ni till #skolvårens bankgiro: 477-3578 KOM IHÅG att märka betalningen med namn!

I avgiften ingår förtäring under mingelkvällen den 14/2.

Preliminärt program för dagarna ligger på skolvårens hemsidawww.skolvåren.se. Det första föreläsarnamnet vi släppt är Benjamin ”Beppe” Singers, programledare till Hjärnkontoret på SVT. Beppe skrev även lucka 20 i #skolvårens julkalender, det mest besökta inlägget någonsin på bloggen med över 10.000 träffar. Har du ej läst Beppes berörande och inspirerande berättelse, gör det nu! Inlägget hittar du på bloggen, www.skolvaren.wordpress.com, med publiceringsdatum den 20 december.

Vi kommer kontinuerligt att släppa mer information om aktiviteter under #afkHuddinge, och ett mer precist program kommer byggas fram till att startskottet går. Håll koll på bloggen och hemsidan för att hålla dig uppdaterad.

Det är mycket viktigt att vi får rätt information om specialkost samt vilka som planerar äta lunch under dessa dagar (fylls i när du anmäler dig). Luncherna beställer vi i förväg och ni betalar dessa på plats. Se till att ha kontanter! På fredagen äter vi i skolans matsal, detta kostar 52:-/person. Lördagens mat kommer vi att fixa på annat håll och vi återkommer med mer info om detta. Allt vi beställer måste vi betala för så det är viktigt att ni som anmäler att ni skall äta gör det!

Har du önskningar, tips och idéer om innehållet under dessa två dagar? Mejla oss så ser vi tillsammans till att vi samskapar den bästa #afkSkolvåren hittills.
Vi ses snart!
Annonser
Posted in: #afkHuddinge