skolvåren.se

Posted on 9 november, 2013 av

0


skolvåren.se har fått ny utformning. För att få en bättre struktur och öka möjligheterna på sajten har skolvåren.se utökats från endast blogg till en mer mångfacetterad hemsida. Har du ej varit in och kikat än så gör det. Och kom gärna med feedback! Saknar du något? Ska något lyftas fram bättre? Något som ej borde vara där? Är strukturen lätt att förstå?

En av de funktionerna vi saknat och som vi är mycket glada för är diskussionsforumet. Där kan vi som vill fördjupa diskussionerna och samutveckla idéer bortom våra 140 tecken. Och allt samlas på samma plats för att ge en god översikt. Diskussionerna är redan igång – gå in och bidra du med!

Bloggen finns så klart fortfarande kvar och har samma funktion som innan. Där fortsätter vi att tipsa om inlägg i skoldebatten, nationellt och internationellt, samt att erbjuda plats för gästbloggare som vill bidra med sina ta kar och idéer. Vi söker hela tiden fler som vill gästblogg. Kanske vill du skriva några rader, eller känner du någon som borde lyftas fram? Hör av er till skolvaren(@)gmail(.)com.

#skolvåren är alla som väljer att bidra till samutvecklingen, därför ser vi gärna att du kommer med idéer till innehåll och förändringar som utvecklar initiativet vidare. Vi skapar tillsammans och bildar en enad stark röst av alla för att höras bättre. Stort som smått, hör av dig till oss med dina tankar och funderingar.

Vi ses i flödet.
Gå nu ut och gör en bra dag!
/Back Office

Annonser
Posted in: Uncategorized