Utvärdering #afkMalmö

Posted on 20 oktober, 2013 av

2


Två fantastiska dagar är till ända. #afkMalmö möjliggjorde möten av många olika slag. Olika yrkeskategorier, olika intressen, olika människor möttes i sitt gemensamma intresse för att utveckla lärandet och skolan.

Tack Stefan Fornestedt och Johan Risborn för att ni möjliggjorde detta, för ert engagemang och ert deltagande. Tack alla föreläsare, alla som kämpat med att få ihop sin Pecha Kucha, alla som bidragit till diskussionerna och de personliga mötena. Gå nu hem och skapa er egen #afk. Den kan ske i litet format över after work, den kan ske som ett möte på skolan, den kan ske i stort format och den kan ske tillsammans med #skolvåren Back Office. Berätta gärna för oss att den sker och summera era tankar så att vi alla kan få ta del av dem. Vi publicerar allt på awayfromkey.com så att inga tankar blir hängande i luften.

Vi ber alla som på något vis deltagit dessa två dagar, på plats eller via streaminglänkar, att hjälpa oss utvärdera dagarna. Ett utvärderingsformulär med frågorna ”funkar”, ”funkar inte”, ”saknas” hittar ni via denna länk. Snälla, ta några minuter och svara på dessa frågor 😀

Vi möts i flödet och förhoppningsvis på en #afk mycket snart!

/#skolvåren Back Office

Annonser
Posted in: #afk, #afkMalmö