#afkSkolforum 29-30/10 2013

Posted on 7 oktober, 2013 av

0


Startskottet för #skolvåren´s #afkMalmö avfyras om tio dagar och vi ser verkligen fram emot att träffa alla som är anmälda.

I små doser har vi pyst ut skvaller om att många bollar är satta i rullning och planering för att få allt att gå i lås pågår hela tiden. Nu är vi glada att kunna avslöja att

#skolvåren gör #afkSkolforum 29-30 oktober !

Tisdagen den 29/10 från kl. 16.45 deltar representanter från #skolvåren på kvällsminglet för att presentera #skolvåren samt finnas där för att svara på frågor. Detta gör #skolvåren tillsammans med ModigMinoz och Idea2Innovation. På onsdagen håller #skolvåren en workshop tillsammans med Initiativ Samutveckling (iS) där ett antal frågor kommer att behandlas utifrån det spännande samutvecklande konceptet iSCafé. Ni som är nyfikna på hur detta ska gå till och som vill vara med och samutveckla skolan är välkomna till Skolforum på onsdagen den 30/10 15.00-16.30. Först till kvarn gäller för att få en plats i workshopen. Representanter från iS kommer också att finnas med under tisdagens mingel, där vi berättar mer om formen för workshopen.

Skolforums hemsida kan du boka biljetter och läsa mer om vad som sker under eventdagarna. Du kan också registrerar dig i det digitala mötesrummet och skapar din egen kalender.

Läs mer om #skolvårens deltagande här.

Med hopp om att ses på #afkMalmö och #afkSkoforum.

#skolvåren back office

 

Annonser
Posted in: #afkSkolforum