Delta i våra workshops idag

Posted on 1 juli, 2013 av

1


Idag gör #skolvåren Almedalen dag 2 och vi håller två workshops som vi gärna ser att du deltar i. Både du som är på plats i Almedalen och du som sitter framför tangentbordet kommer att kunna delta. På plats hålls workshopen i Science center-tältet vid Fenomenalen (nere vid hamnen i Visby) och #afkAlmedalen kommer ni att kunna deltaga under taggen på Twitter, Facebbok samt här på bloggen.

Workshop del 1, 13.30-15.00 Varför skola?
Att kunna svara på ”varför” är en förutsättning för att veta ”hur”. Hur förändras förutsättningar för skolan när samhället förändras? I denna workshop fördjupar vi oss i vad framtidens skola innebär och ställer frågan om vad elever och samhället ska med skolan till i framtiden.
13.30 publiceras ett inledande blogginlägg här på bloggen som beskriver workshopen närmare. Här gäller #afkAlmedalen på Twitter och Facebook samt kommentarsfältet på bloggen som verktyg för er som deltar.

Workshop del 2, 15.30- 16.40 Vilka är vi som formar vision och verklighet i framtidens skola?
Skolfrågor berör många, men diskuteras sällan över gränserna mellan skola, politik, forskning, närings- och föreningsliv. Insikten ökar om betydelsen av dialog mellan många intressenter som kan bidra till att forma och involvera sig i skolan. Kom och var en del av samtalet om hur skolan kan formas genom nya samarbeten.
Klockan 15.30 publiceras ett inlägg på bloggen med mer information. Här öppnar en virtuell idélåda hos Wide. Förbered dig gärna och skapa en användare redan nu, här.

Vi ser fram emot just ditt deltagande!

Annonser