#skolvåren tackar FRI – Fritidspedagogernas Riksförening – för stödet!

Posted on 25 juni, 2013 av

0


Ett oerhört stort tack till Fritidspedagogernas Riksförening FRI (@fritidsriks) för ert generösa bidrag till #skolvårens Funded By Me-kampanj!

support_black_400.jpg

Vår kampanj är skapad för att med crowdfunding/gräsrotsfinansiering hjälpa oss täcka de kostnader som uppstår i samband med att vi tacklar Almedalen 2013. Med ert bidrag knuffade ni oss över gränser på 10 000 kr som vi satt som minimimål. Och det tackar vi extra mycket för!

#skolvåren lyfter frågan ”Varför skola?”. Utifrån svaret på frågan ”Varför” ges förutsättningar att besvara ”Hur”. #skolvåren har två huvudsyften med att tackla Almedalen 2013: 1) lyfta frågan ”Varför skola?” med alla vi stöter på 2) bjuda in till två workshops om framtidens skola, den 1 juli, kl 13:30 samt 15:30, på Gotlands Science Center Fenomenalen, Skeppsbron.

Detta ideella initiativ föddes en februarikväll på Twitter och engagerar många. Initiativets grundkärna handlar om att öppna upp för en bredare multilog om vilket samhälle vi vill ha, och som ett led i det vill vi även finnas i Almedalen, dit vi kommer med lärdomar från #afkVarberg färskt i minnet. Där hoppas vi på många goda möten, insikter och relationsbyggande.

Mer info om insamlingen och #afkAlmedalen hittar du i denna film:

Kom på våra seminarium i Almedalen den 1 juli och stöd vår Funded By me-kampanj du med! Gör som FRI helt enkelt!

Annonser
Posted in: #almedalen13