Vilka skolfrågor vill du ska bli viktigast i valet?

Posted on 24 juni, 2013 av

0


Nästa måndag drar Almedalsveckan 2013 igång för 40:onde gången. Och #skolvåren är självklart på plats.

På måndagen den 1/7 håller #skolvåren tillsammans med ModigMinoz ett seminarie/workshop tillsammans på temat ”Vision och verkstad för framtidens skola” på Fenomenalen science center, Skeppsbron. Första passet startar 13.30 och det andra passet 15.30. Vad ska elever och samhälle med skolan till? ”Att veta ”varför” är en förutsättning för att veta ”hur”. Vilka är vi som formar vision och verklighet i framtidens skola?, mer om innehållet kan du läsa här.

På onsdagen den 3/7 deltar Fröken Ann i Lärarförbundets debattpanel vid frukostseminariet kl. 08.00, på temat ”Vilka skolfrågor blir viktigast i valet 2014”? Inför detta behöver Ann nu er hjälp; Vilka skolfrågor tror ni blir viktigast i valet 2014? För att kunna ge en bild av vad #skolvåren tror i denna fråga behöver vi er röst! Ann samlar in era tankar om ni mejlar skolvåren på skolvaren @gmail.com, skriver i kommentarsfältet nedan, skriver på #skolvårens facebooksida och/eller skriver på Twitter (tagga gärna @frokenann för att vara säker att hon ser just ditt inlägg).

Kom igen nu #skolvårare – en dryg vecka kvar – vad tror ni blir de viktigaste skolfrågorna i valet? Är det samma som de frågor du skulle vilja blir de viktigaste skolfrågorna, eller är svaret på dessa frågor olika?

Mer om eventet kan du läsa här.

bild

 

Annonser
Posted in: Uncategorized