Hjälp #skolvåren tackla Almedalen 2013!

Posted on 12 juni, 2013 av

1


#skolvåren är som du vet ett ideellt initiativ som föddes en februarikväll på twitter med syfte att föra in ett Varför-perspektiv i skoldebatten. Nu åker #skolvåren till Almedalen 2013. Eftersom allt är ideellt har vi inga pengar att röra oss med, utan det som behövs tas från egna fickor. Därför tänkte vi be om ditt stöd:
Ge ett bidrag till #skolvårens Almedalen-satsning, så att vi kan göra ett större genomslag och få hjälp att täcka de kostnader som uppstår!

Du stödjer oss lättast genom vårt Funded By Me-projekt, som du hittar här: https://fundedbyme.com/projects/1846/skolvaren-tacklar-almedalen_2013/

Funded By Me är ett sätt att crowdsourca projekt, dvs attsupport_150.jpg möjliggöra för alla att bidra, stort som litet. Många bäckar små, och allt det där vet ni! Vi har satt ett minimimål på insamlingen, på 10 000 kr, för att ge oss själva lite press att verkligen sprida ordet, och det behöver vi också ha din hjälp med.

Så stöd #skolvårens Funded By me-projekt, genom att bidra med det du kan, i pengar, med någon av de andra saker vi ber om och genom att sprida ordet. Vi är dig evigt tacksam, men förutom god karma kan du få lite andra belöningar, som du kan se i högerspalten på insamlingssidan.

Tack för hjälpen!
/Helena, en i gänget som ska till Almedalen 2013 i #skolvårens namn

PS – Om du tycker det verkar läskigt att betala över nätet, så skicka ett mail till skolvaren at gmail.com så löser vi det med!

Annonser
Posted in: #almedalen13