Veckans #skolvårare no 14

Posted on 21 april, 2013 av

0


Veckans #skolvårare nummer 14, april v.16 2013, går till Johan Dahlstrand (@JohanDahlstrand). Johan Dahlstrand gör reklam för #skolvåren i ett blogginlägg och det tackar vi ödmjukt för. Vi vill framförallt lyfta Johan och ge tillbaka lite av de underbara som han skänker till kollegiet där ute:

Och ni ska veta att svensk skola har potential. Det är i alla fall helt uppenbart för mig som jobbar med fantastiska ungdomar och pedagoger varje dag och som utöver det på Facebook, Twitter och bloggar ser det otroliga engagemang som finns inom lärarkåren och bland skolledare.

Vi har för tillfället fullbokat till #skolvåren #afkVarberg men har en reservlista, där du finns med Johan. Vi hoppas att vi på något sätt skall kunna lösa det så att ni alla som vill skall få plats. Men lokalerna sätter gränser. Vi jobbar på det.

Tills dess så träffas #skolvårare i Stockholm i morgon, måndag, 17.00. Babylon, Björn Trädgård gäller för tillfället men blir det svårt att få plats får vi byta location. Därför är det bra om alla som kommer skriver in sig här, i FB-eventet, så vi kan nå ut till alla med ny information om det behövs. Vi hoppas att få se dig där Johan!

Läs Johan Dahlstrands homage till kollegiet och #skolvåren här.

Annonser