#skolvåren + Almedalsveckan = SANT!

Posted on 18 mars, 2013 av

1


Så var det bestämt. #skolvåren intar Gotland v. 27 för att röra om i grytan på Almedalsveckan. Och vi hoppas att just du vill följa med!

Vi vill nu sätta ihop en arbetsgrupp med människor som är intresserade av att snickra på mer exakt hur #skolvåren skall ta Almedalen med storm. Och vi vill ha så många som möjligt med oss!

Eftersom engagemanget i #skolvåren är helt ideellt så söker vi sponsorer som kan hjälpa oss med att trycka upp tröjor och annat material som kan behövas. Vi behöver också få tag i boende i närheten av Visby. Kanske känner du någon som har en golvyta över under veckan, eller kanske har du själv det? Gärna skulle vi komma i kontakt med en skola i Visby som kan låna oss ett klassrum för veckan, där vi kan lägga våra sovsäckar och vila våra huvuden de få sömntimmar vi behöver. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få!

Mejla skolvaren @gmail.com om du vill vara med i arbetsgruppen, om du vill följa med oss till Almedalsveckan, om du har idéer om hur vi kan få boende under denna vecka, om du kan sponsra oss på något sätt eller vet om någon annan som vill och kan det, om du kan hjälpa #skolvåren på andra sätt eller om du har andra tankar, idéer, förslag, frågor etc.

Kom igen, nu kör vi så det ryker!

P.s.
Vi vill gärna engagera elever på Gotland denna vecka, som kan hjälpa till med happenings och komma på egna idéer om hur vi skall lyfta skolan högst på dagordningen! Och är du lärare på Gotland hoppas vi att du hänger med och springer för skolan på Visbys gator och torg 😉
D.s.

Annonser
Posted in: #almedalen13