Till Per-Arne Andersson, SKL

Posted on 17 mars, 2013 av

0


Per-Arne Andersson är avdelningschef för skola och förskola på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Han bloggar för SKL på bloggen Från 80 till 100 under devisen:

Skärmbild_2013-03-17_18_37

 

Självklart tycker vi att SKL och Per-Arne Andersson borde vara intresserad av att utveckla skolan tillsammans med #skolvåren, och delta i Varberg. Därför skrev jag en liten kommentar till honom, på bloggen, idag. Nu får vi bara hoppas att vi får ett positivt svar tillbaka!

Vad skrev jag då? Det kan ni läsa nedan:

Hej Per-Arne!
Jag som skriver till dig är en av initiativtagarna till #skolvåren (www.skolvåren.se). Vi är ett nystartat nätverk med höga ambitioner. Precis som ert motto anser vi att alla elever skall lyckas och att alla skolor måste vara bra skolor är precis vår idé! Tyvärr är vi inte där idag. Och vi tror att skolan måste förändras. Därför startade jag och tre kvinnor till #skolvåren för bra precis en månad sedan. Ett nätverk som skall samla alla krafter som är intresserade att utveckla sveriges skolor till de bästa i världen.
Den 18-19 juni kommer vi att mötas i Varberg, 2 dagar fullspäckade av tankar och ideer, för att tillsammans skapa en agenda för hur skolsverige kan utvecklas framöver. #skolvåren skall sedan vara megafonen till alla röster som inte längre accepterar att inte bli hörda. Vi vill att alla möjliga människor med intresse av skolan skall delta, stora som små, näringslivsidkare, snabbmatskockar och lärare. Och så klart även du! Som avdelningschef med ansvar för skola och förskola på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) behöver vi ha dig med när vi nu tar skolan till nya höjder!
Vad säger du – är du med oss?
Läs gärna mer om skolvåren på http://www.skolvåren.se. Du kan också följa oss på twitter: @skolvaren eller på Facebook: http://www.facebook.com/skolvaren. Mejla oss gärna om du har frågor, idéer eller vill veta mer skolvaren @gmail.com.
Du får gärna skriva ner lite tankar på hur du ser på skolan idag, vad som behöver göras och hur du tror vi kan komma dit så att vi kan publicera det på vår blogg! Mejla i sådana fall texten till oss.

Väl mött!
Med hopp om att ses i Varberg!
MVH
Ann Hultman Jakobsson
En av initiativtagarna till #skolvåren
1-6 lärare i Huddinge kommun
@frokenann

Skärmbild_2013-03-17_18_36

Annonser
Posted in: #afkVarberg