Reportageserie: Mot alla odds

Posted on 11 mars, 2013 av

0


Twitter är ett stort idé-forum. Jag tror att idéer lätt föds där för att inga idéer är för galna eller för stora. För när man bollar tankar fram och tillbaka mellan varandra kan de mest galna och fantastiska idéerna skapas.

I kväll skapades en ny idé för #skolvåren på Twitter. Ett uppslag för en reportage-serie där skolans eldsjälar lyfts, där ekonomi och kapitalism inte står som den kinesiska muren mellan goda idéer och verklig betydelsefull förändring. Där förändring sker med hjälp av engagemang och verktygen man har för handen:

Nu behöver vi bara få in tips från er alla där ute. Har du någon kollega som lyckas i det stora med hjälp av det lilla, eller har du hört om någon som trollar med knäna? Kanske du rent av vill skriva och fotografera reportaget själv, för att sedan publicera på #skolvåren? Vi behöver tips, tips, tips på goda exempel mot alla odds!

Mejla in dina tips eller skriv en kommentar här på bloggen. Twitter fungerar också fint som tipsforum! Kom igen allesammans, tillsammans lyfter vi skolan!

Annonser
Posted in: Uncategorized