Logga-tävling

Posted on 25 februari, 2013 av

0


I går (söndag 21/3) gjorde #skolvåren ett utrop på twitter om hjälp för att skapa logga till #skolvåren. Och twittrare är fantastiska, idéerna bara rasade in. Och medan brainstormen var i full gång kom även en del förslag till logga från kreativa, engagerade själar. Helt fantastiska idéer.

Eftersom #skolvåren tillhör alla så tänker vi att alla också skall få vara med att ta fram loggan. Alla som vill skapa och lämna förslag på logga är välkomna att göra det, i kommentarsfältet här på bloggen, på vår mejl skolvaren at gmail.com eller på twitter genom att nämna @skolvaren. Söndagen den 10/3 00.00 är det idéstopp och ”förslagslådan” stängs. Samtidigt tar en röstning vid där alla som vill får vara med och rösta fram det bidrag man anser passar #skolvåren. Röstningen pågår här på bloggen i 14 dagar, mellan 10/3 00.00 till 24/3 00.00. Loggan som fått flest röster blir #skolvårens officiella logga (förutsatt att skaparen av loggan är införstådd med samt går med på nedanstående):

Några förhållningsregler för er som vill lämna in bidrag:
Alla tävlingsdeltagare tillåter att deras loggor publiceras på denna website under tävlingsperioden och accepterar villkoren som tävlingen baseras på (det som beskrivs i detta inlägg).
Då #skolvåren är rent ideellt initiativ och tillhör alla måste skaparen av loggan vara beredd att skänka loggan till #skolvåren för fri användning. Kontrakt för detta kommer att upprättas. Självklart kommer credit att ges till den som skapat loggan.
Vinnaren kommer att tilldelas ett rent symboliskt pris och som man så ofta säger i skolans värld, äran av att vinna och få representera #skolvåren md sin logga 🙂

Om vinnaren kommer till mötet i Varberg 17-18 juni kommer ett oficiellt tack att delas ut och en presentation att göras!

Jag hoppas att det var all info som behövdes för att du som vill delta i tävlingen skall kunna göra det. Undrar du över något mer så är du välkommen att fråga!

Lycka till! Och tack för ditt bidrag!

Annonser
Posted in: Uncategorized