Nu kör vi

Posted on 19 februari, 2013 av

0


Hej alla!

Vilket gensvar det har blivit kring vårt nyskapade nätverk. Tack till var och en av er som bidragit med RT och annat så att informationen går ut och vidare. Fortsätt gärna!

Nu ser vi fram emot att ses i juni. Platsen blir Varberg. Strategiskt god plats för att resa tur och retur, samt att tillmötesgå eventuella önskemål om logi. Dessutom vacker om försommaren är med oss med västkustmanér!

När vi vet hur många vi blir, ger jag mig ut och försöker pressa priser på boende och eventuell gemensam middag. Än är allt en öppen fråga men så snart ni signalerar att ni vill vara med, startar den delen av nätverkandet!

Vi tänker att två datum är aktuella för att ses som ”premiär”. 15-16 juni (helg) eller 18-19 juni (veckodagar). Kanske kan vi som är pedagoger/rektorer kompa tid så att vi kan delta, kanske kan vår rektor/huvudman se det som något positivt och låta oss åka? Vet att var och en av er säkert hittar en lösning som passar just er bäst.

Jag och Helena Roth sätter samman ett program under våren där både modellen som Edcamp använder och Pecha Kucha kan ta plats. Vi ska också försöka hitta någon/några namnkunniga dragplåster som kan bidra med tid och föreläsa om ämne som syftar till gruppens idéer. Sedan är det tänkt att det är vi som skapar träffens innehåll med det vi vill träffas för och om.

När datum är spikat återkommer vi med anmälningar. Hör av er om det är något ni undrar, sprid gärna information via grupper, bloggar, sidor mm där ni tänker att det passar.

Önskar er alla en god fortsättning på veckan.

Vänliga hälsningar
Viktoria Struxsjö

Skola-näringslivsutvecklare Varbergs kommun, Lärare sv/so Håstensskolan i Varberg, initiativtagare #skolvåren

Annonser
Posted in: Uncategorized