Låt bollen rulla

Posted on 19 februari, 2013 av

3


Hej alla! 
 
Är veckan bra? Har snön börjat smälta och känner ni att det är vår i luften? #Skolvår! 
 
Vi jobbar på olika platser landet runt med att skapa de bästa förutsättningarna för träffen i juni, öppna flödet av information, sammanställa bloggar mm och det går riktigt bra – och fort! Det är de facto så att #tillsammans är vi starkare. 
 
Gensvaret på #skolvåren fortsätter strömma med värme till oss. Vi är så många som vill satsa både tid, kraft och tankar på att vara med och påverka. Fantastiskt. Alla behövs, oavsett titel, ort och uppdrag. 
 
Nu är en lista på nätet skapad där ni gärna får skriva in för att nosa vidare, igen, och för att säkra att vara med när anmälan och information om exempelvis träffen i juni går ut. Notera att det INTE är en anmälan för träffen, utan jag flyttar helt enkelt ut ”nosa-vidare”-listan från min adressbok till nätet och underlättar för alla att registrera sitt nyfikna nosande.
 
Idag träffar jag utvecklingschefen för Barn-och utbildningsförvaltningen och pejlar av intresset från dem att vara med med vid träffen (och inför). Igår hoppade Campus Varberg och chefen Ulric Björck på resan med #skolvåren och ställer upp med lokaler i juni. Pressen har börjat nosa och ni får gärna ta tag i era tidningar/radiostationer mm ute i landet. Helena Roth kan bistå med bakgrundsinfo som du också hittar här på bloggen.
 
Skicka gärna länkar och andra tips som kan relateras till #skolvåren till våra eminenta redaktörer på bloggen, Therese Linner och Ann Hultman Jakobsson. Även Helena kan administrera texter/tankar som ni vill få ut.
 
Här är länk till listan där jag så hoppas att var och en av er som redan lämnat uppgifter till mig, kan lämna dem igen på nätet. http://bit.ly/1534YO5
 
Har ni frågor, hör av er! 
 
Ha det gott, skriver jag från ett blåsigt, kylslaget men soligt Varberg. 
 
Vänliga hälsningar
Viktoria Struxsjö
 Skola-näringslivsutvecklare Varbergs kommun
Lärare sv/so Håstensskolan i Varberg, initiativtagare #skolvåren
Annonser
Posted in: Uncategorized